Rugvænget 26, Slagelse – Tlf. 58 52 57 38

Vi har hjulpet
mange glade patienter

10 års træthed og smerter

Jeg har haft smerter og lidt af enorm træthed de sidste 10 år.
Jeg har prøvet adskillige behandlingsmuligheder, desværre uden nogen særlig virkning.
Da jeg fik henvisning til fysioterapi, havde jeg hørt om Christian, og ringede til ham så snart jeg fik henvisningen. Da jeg kom første gang var jeg en smule skeptisk, da intet før havde virket, men forhåbningsfuld, for jeg ville prøv...e hvad som helst for at komme af med mine problematikker.

Han kiggede på mig, fik mig til at udføre forskellige øvelser og spurgte mig om alle mulige ting. Noget af det var svært at svare på, da det var nogle detaljer jeg efterhånden helt havde glemt.
Jeg fik et par øvelser jeg skulle lave hver dag til næste gang.

Jeg var til 4 konsultationer tror jeg. Efter 3. konsultation, hvor han havde undersøgt og trykket på min tatovering, fik jeg det sindssygt dårligt - føltes som forgiftning (hovedpine, opkastninger, træthed, feber). Jeg havde disse symptomer i omkring en måned. Men efter en måneds tid holdt symptomerne op, og jeg oplevede at jeg havde dage uden smerter, og uden træthed.

Jeg har ikke haft det så godt siden før jeg blev "syg" - så ca. 10 år.... Jeg er noget målløs over virkningen, og kan næsten ikke få armene ned. Jeg krydser mine fingre for at det varer ved, for det er bare helt fantastisk at føle sig "normal" og FRISK igen.

Christian er et behageligt menneske. Min første gode oplevelse hos ham, var faktisk at han troede på at jeg havde ondt, han tog mig meget alvorligt, og lod til at forstå hvor invaliderende det var for mig.

Hans metoder er smertefri, øvelserne jeg fik var overskuelige og han var god til at forklare. Nogle gange virker det lidt mystisk, men det har uden tvivl virket.

Denise

Skævhed og masser af spændinger

Da jeg startede hos Christian havde jeg spændinger i hele kroppen, mellemgulv/åndedrætsmuskler, ryg, nakke, kæbemuskler m.m.. , hvilket gjorde at jeg følte ubehag og kunne have svært ved at sove. Tidligere havde jeg været hos andre fysioterapeuter uden den store virkning, men hos Christian tog det pludselig fart.

Christian er god til at se kroppen som en helhed, og fandt ud af at spændingerne i kroppen skyldtes en gammel skade, og ikke udsprang fra, hvor det egentligt gjorde ondt. Spændingerne er nu væk, hvilket er en kæmpe lettelse, og det kan jeg takke Christian for.
Jeg kan stærkt anbefale at konsulterer Christian. Det er rart at komme, man får en god behandling og Christian går op i og vil gøre hvad kan få at hjælpe sine klienter.
Tobias Dahl

Hovedpine, dårlige tanker

Jeg fik konstateret brystkræft i slutningen af 2014. Efter operation og opstart på kemo, begyndte en indre kamp i hovedet om overlevelse.
Fik tilbudt kranio sakral terapi hos Joan og er den dag i dag, så glad for at jeg takkede ja til at prøve.
Joan er et af de varmeste og kærligste mennesker jeg har mødt og behandlingen med kranio sakral har i den grad givet mig hjælp til at håndtere tankemyldret.
For mig var/er kranio sakral velvære, varme, afslapning og afskaffelse af dårlig energi/tanker.
Jeg ved at kranio sakral kan hjælpe i mange tilfælde – hvor det i mit hjalp på hovedpine, håndtering af tanker og udløste en masse gode endorfiner.
Jeg vil til hver en tid anbefale kranio sakral og ikke mindst Joan.

Tina Pregaard