Rugvænget 26, Slagelse – Tlf. 58 52 57 38

Hypnoterapi

Smertefri, stressfri, få det som du vil have det

Hypnoterapi

Hvad er hypnoterapi

Ordet hypnose stammer fra græsk, og betyder “søvn“, og er egentlig en forkortelse af den oprindelige betegnelse neuro-hypnostisme (opfundet i 1841 af James Braid – en skotsk læge og kirurg), der betyder “nervesystemets søvn”.
Tilstanden er en afslappet tilstand, hvor du enten ligger ned eller sidder afslappet i en stol, og slapper så meget af i bevidstheden som er muligt for dig. Når dette gøres får man en større fornemmelse af hvad der sker i kroppen.

Hvorfor Cellular Release Therapy

Cellular Release Therapy® er en kraftfuld teknik der bruges til at slippe og forløse alle uforløste hændelser, følelser, overbevisning, vaner, mønstre, skyld og straf af dig selv og andre fra hver alle negative hændelser i en persons liv, unset på hvilket tidspunkt dette skete. Om du kan huske det eller ej er ikke så vigtigt, fordi CRT giver dig mulighed for at arbejde med underbevidstheden, som husker alt fra alle hændelser i hele livet.

Forløb

Den første CRT®-session er altid en vurdering af livshændelser, livsproblemer, relationer, der kan have de største indflydelser på dit liv i dag. Vi kan måske nå at slippe enkelte oplevelser i den første session, hvis det er relevant. Efterfølgende sessioner indeholder en vurdering af reaktionerne efterfølgende og hvad klienten har oplevet. Dernæst behandler vi de nye ting der er kommet til overfladen hvis dette er nødvendigt eller relevant.